νέα_

 

 

Client: Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.),  ιδρύθηκε το 1998 για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην ανάπτυξη και εφαρμογή της επιστήμης του Μάρκετινγκ που χαρακτηρίζει ακόμα και σήμερα την ελληνική οικονομία και κοινωνία. 

 

Brief: Ως χορηγoί επικοινωνίας και εκδήλωσης αναλάβαμε να σχεδιάσουμε το νέο concept για τη δεύτερη διοργάνωση των Βραβείων «Made in Greece». Έπρεπε να διατηρήσουμε -σε γενικές γραμμές- τη χρωματική παλέτα της προηγούμενης διοργάνωσης και να παρουσιάσουμε με ιδιαίτερο τρόπο τις κατηγορίες των βραβείων. Το νέο Concept εφαρμόστηκε σε όλες τις ενέργειες επικοινωνίας, αλλά και σε όλο το απαιτούμενο υλικό για τη βραδιά της βράβευσης.

 

Concept: Το βασικό σύμβολο για τη φετινή διοργάνωση ήταν ένα δέντρο σχεδιασμένο με παρόμοια γραφή αυτής του λογοτύπου. Το δέντρο συμβολίζει την παραγωγή, αλλά και τη «συνέχεια» της προηγούμενης διοργάνωσης. Οι καρποί του συμβολίζουν τις διάφορες κατηγορίες βραβείων. Οι γραμμές του λογοτύπου γίνονται «εύφορη γη» για το δεντράκι της παραγωγής. Κύριο χρώμα το λαμπερό μπλε, το χρώμα της Ελλάδας, υποστηρίζεται διακριτικά από αποχρώσεις του μπλε και του βεραμάν δημιουργώντας παράλληλα το σημείο εστίασης στην σύνθεση . Η χρήση του λευκού αναδεικνύει την καθαρότητα του βασικού χρώματος, του μπλε  δημιουργώντας παράλληλα κάποιες ενδιαφέρουσες αντιφόρμες στην τελική σύνθεση.

 

We did: Σχεδιασμός νέου Concept, Καταχωρήσεις, Ενημερωτικό έντυπο, Web Banner, Επιστολές, Leaflet, Γραφικά για FB, Γραφικά για mail (Countdown Timer), Βραβείο "Δίολκος", Προσκλήσεις, Τσάντα, Σκηνικό εκδήλωσης, Banner εκδήλωσης (Rollup), Πρόγραμμα εκδήλωσης, Τιμητικοί τίτλοι, Template για παρουσιάσεις κ.α.