ετήσιοι απολογισμοί_

 

Client: Η Σελόντα ιδρύθηκε το 1981 και αποτελεί σήμερα έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς και προμηθευτές τσιπούρας και λαβρακιού σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Brief: Mας ανατέθηκε να σχεδιάσουμε τον Οικονομικό Απολογισμό για το έτος 2005 με παράλληλη παρουσίαση-αφιέρωμα στα 25 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας. Στη συγκεκριμένη έκδοση, μας ζητήθηκε να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας. Ο εορτασμός των 25 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας ολοκληρώθηκε με δεξίωση στο Μέγαρο Μουσικής. Η επετειακή αυτή έκδοση διανεμήθηκε και στους καλεσμένους της δεξίωσης.

 

Concept: Ο Οικονομικός Απολογισμός των Ιχθυοτροφείων Σελόντα για το 2005 αποτέλεσε την επετειακή έκδοση των «25 χρονών Σελόντα». Σε αυτή την έκδοση η Σελόντα αποφάσισε να τιμήσει και να παρουσιάσει τους ανθρώπους, που την στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια της ανάπτυξής της. Σε μια τέτοια έκδοση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά (κοπτικά, θερμοτυπίες) τα οποία προσδίδουν ένα ιδιαίτερο κύρος στη συγκεκριμένη έκδοση. Το εξώφυλλο σχεδιάστηκε σαν «φινιστρίνι μέσα στο χρόνια που πέρασαν». Τα διάφορα έτη που υπάρχουν στο εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο αποτέλεσαν σημαντικούς σταθμούς στην πορεία της εταιρίας. Μέσα από το φινιστρίνι βλέπουμε το «περιβάλλον» δραστηριοποίησης της Σελόντα, το βυθό με τα ψάρια. Στις σελίδες που ακολούθησαν παρουσιάστηκαν οι άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν την πορεία της καθώς και τα τελευταία οικονομικά στοιχεία του έτους 2005.

 

We did: Λογοτύπηση των 25 χρόνων Σελόντα, Ετήσιος Οικονομικός Απολογισμός, προσκλήσεις και μενού δεξίωσης.