έντυπα εσωτερικής επικοινωνίας_

 

 

Client: H ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε.

Στην εκατοντάχρονη και πλέον πορεία της, έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες της χώρας στον τομέα των τροφίμων, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε 42 χώρες του κόσμου. H Μινέρβα είναι μία ανθρωποκεντρική εταιρία δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ικανοποίηση του εσωτερικού πελάτη. Το τμήμα HR υλοποιεί σημαντικές δράσεις τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης όσο και πολιτικών αναγνώρισης και επιβράβευσης του ανθρώπινου δυναμικού της. 

 

Brief: Οι πολιτικές τις οποίες ακολουθεί η εταιρία στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού στοχεύουν στο να αναγνωριστούν, να επιβραβευθούν και να γνωστοποιηθούν σε όλη την εταιρία συμπεριφορές, πρωτοβουλίες και επιτεύγματα των εργαζομένων, τα οποία προάγουν τις αξίες της εταιρίας, δηλαδή του CAN DO (Courage, Accountability, Networking, Drive, Oneness). Τα οφέλη αυτών των πολιτικών είναι εξίσου σημαντικά για τους εργαζόμενους αλλά και την εταιρία. Αναλάβαμε να σχεδιάσουμε το concept και το λογότυπο του προγράμματος επιβράβευσης «Live the Values». Βάσει του concept που δημιουργήσαμε σχεδιάστηκαν όλες οι έντυπες εφαρμογές. 

 

Concept: Για τη λογοτύπηση του «Live the Values» δουλέψαμε κυρίως με τυπογραφικά στοιχεία. Ο γραφισμός στο γράμμα «i» παραπέμπει στην επιβράβευση και την αναγνώριση. Το θαυμαστικό (!) το οποίο βρίσκεται στο σήμα εμφανίζεται και ανεξάρτητα στις διάφορες ενέργειες το προγράμματος. H χρωματική γκάμα κινήθηκε στα χρώματα του (CAN DO) μαύρο και γκρι τόνους δημιουργώντας σημεία έντασης με το κόκκινο. Στην ίδια σχεδιαστική και χρωματική φιλοσοφία κινηθήκαμε σε όλες τις ενέργειες του προγράμματος.

 

We did: Σχεδιασμός concept, λογοτύπηση του «Live the Values», ενημερωτικό έντυπο του προγράμματος, ειδικό stand με κάλπη, κάρτες επιβράβευσης, φόρμες και διπλώματα αναγνώρισης και επιβράβευσης.