εταιρική ταυτότητα_

 

Client: Ο Δήμος Αθηναίων.

 

Brief: Η εταιρία ειδικού σκοπού «ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ Α.Ε»., είχε ως αντικείμενο την ανάπτυξη δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών που αποβλέπουν στην οικιστική και περιβαλλοντική ανάπλαση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, καθώς και στην προώθηση της οικονομικής, αθλητικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης των περιοχών όπου βρίσκεται το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και της περιοχής του Βοτανικού που επρόκειτο να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Αναλάβαμε να σχεδιάσουμε το λογότυπο και την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας Διπλή Ανάπλαση Α.Ε., το εταιρικό προφίλ και γενικότερα το υλικό προβολής του Έργου.

 

Concept: Συμβολίσαμε τη διπλή αυτή ανάπλαση με ένα λουλούδι. Η ρίζα του βρίσκεται στο πράσινο χρώμα, το νέο γήπεδο στο Βοτανικό, συμβολίζεται με τη διαγράμμιση που υπάρχει στο κέντρο του γηπέδου. Το λουλούδι ανθίζει στο πορτοκαλί χρώμα, ο νέος χώρος πρασίνου που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στο χώρο που βρίσκεται το παλιό γήπεδο στη Λ. Αλεξάνδρας. Το τρίτο μπλε χρώμα τονίζει τη λέξη «διπλή» για να τονίσει επίσης και το μέγεθος του έργου αυτής της εταιρείας ειδικού σκοπού. Η χρωματική αυτή ταυτότητα εφαρμόστηκε σε όλες τις εφαρμογές προβολής και επικοινωνίας της δραστηριότητας της εταιρίας.

 

We did: Λογότυπο, εταιρική ταυτότητα, Εταιρικό προφίλ, Μακέτα Βοτανικού (αρχιτεκτονική), Folder, DVD παρουσίασης έργου, ταινία παρουσίασης έργου, ενημερωτικό έντυπο για τα Naming Rights, banner, poster.