ενημερωτικό υλικό_

 

Client: O Οργανισμός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών.

 

Brief: Μας ανατέθηκε να σχεδιάσουμε το ενημερωτικό υλικό της δράσης που πραγματοποιήθηκε στη πλατεία Συντάγματος, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Φυσικοθεραπείας στην Ελλάδα. Στόχος ήταν να αναδείξουμε -δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό- τη συμπλήρωση των 60 χρόνων Φυσικοθεραπείας στην Ελλάδα. Παράλληλα μας ζητήθηκε να γίνει εφαρμογή του concept και στα μικρά περίπτερα που στήθηκαν στην πλατεία.

 

Concept: Επικεντρωθήκαμε στη λογοτύπηση του εορτασμού των «60 χρονών Φυσικοθεραπείας στην Ελλάδα». Το νούμερο 60 κυριαρχεί στο concept τόσο χρωματικά όσο και σχεδιαστικά. Το γυμνό σώμα σε γκρι τόνους με τον συμβολισμό του πόνου με κόκκινο χρώμα, «περιγράφει» τον τομέα της φυσικοθεραπείας. Το νούμερο στην πλάτη του «ασθενή» δημιουργεί το οπτικό αποτέλεσμα μιας  «φανέλας με το νούμερο 60»  και παραπέμπει σε αθλητές οι οποίοι έχουν και τους περισσότερους τραυματισμούς.

 

We did: Λογότυπο «60 χρόνια Φυσικοθεραπεία στην Ελλάδα», ενημερωτικό φυλλάδιο, poster, banner, mini kiosk διανομής ενημερωτικού υλικού.